1 . Цибуля і мед .
Очистити ріпчасту цибулю , натерти
на дрібній тертці , залити такою ж кількістю меду , настояти 12 годин на
прохолодному місці , віджати сік. Приймати по 1 ч. ложці 3 рази на день.
2 . Сироп з меду і ялинових
бруньок .
Ялинові або ялицеві бруньки
промити в холодній воді , дрібно нарізати , залити водою (на 1 кг бруньок 3-4 л води). Кип'ятити в
емальованому посуді 10-15 хв , процідити , дати відстоятися. На 1 л відвару додати 1 кг меду і 30 мл настоянки
прополісу (купити в аптеці) , добре перемішати і нагріти до 40-45 град.
Охолодити , зберігати в прохолодному місці. Приймати по 1 ч. ложці до їжі 3
рази на добу.
3 . Сік хрону і мед.
Змішати в співвідношенні 1:1.
Приймати 2 рази на добу по 1 ст. ложці вранці і ввечері .
4 . Смалець і мед.
На склянку гарячого молока взяти 1
ст . ложку меду і 30 г
смальцю. Приймати 2-3 рази на добу по 1 ст. ложці.
5 . Березові бруньки і мед.
2 ст. ложки березових бруньок
змішати з 70 г
вершкового масла , поставити на вогонь , довести до кипіння , але не кип'ятити.
Томити на малому вогні 40-60 хв. Теплим процідити , віджати , нирки відкинути ,
додати 200 г
меду і добре розмішати. Приймати по 1 ст. ложці 4 рази на добу.
Немає коментарів:
Дописати коментар